KUKA Käyttää häiden kukkiin 6000€?

Kuka maksaa hääkukista 6000€? Hääpari, joka arvostaa aitojen kukkien kukkaloistoa häissään ja joilla on iso, näyttävä juhlapaikka, joka halutaan kukittaa hääjuhlan ajaksi. Tällä summalla saa myös koko hääseurueen kukituksen, heittokimpun ja useita kukka-installaatioita, jotka tehdään floristitiimin toimesta hääpaikalla käsityönä alusta loppuun asti. Häiden kukitusta suunnitellaan useampi kuukausi, ja siitä tehdään kirjallinen luonnos hääparille ennen häitä, jonka he hyväksyvät. Meidän yritykselle ja tiimiläisille onkin äärimmäisen tärkeää, että toteutamme hääparin unelmia ja toiveita, kun lähdemme suunnittelemaan häiden kukkia.

Kuusi tuhatta euroa on valtava rahasumma, ja meidän tarjoama palvelu onkin luotu vain osalle hääpareista. Meillä on edullisempia paketteja, ja kuten sanottu, suurin osa hääkukkapaketeista räätälöidään parin ja tilan vaatimusten mukaan, ja pari valitsee neljännen vaihtoehdon. Olen itse hääsuunnittelijana sen kannalla, että häiden kukitukseen kannattaa panostaa rahallisesti ja valintaan käyttää aikaa. Kukat tuovat juhlan tunnun, koristavat tilaa, kantajaansa ja näyttävät kuvissa hyviltä.

Floristiikka

Floristiikka on käsityötä, jossa työskennellään aitojen luonnonmateriaalien kanssa. Kukkien hinnat ovat nousseet merkittävästä viimeisen kolmen vuoden aikana ja tämän lisäksi tiimin palkat, matkat, majoitukset ja muut kulut vaikuttavat kukkapakettien hintaa.

Ammattifloristi ohjaa hääparia kukkavalinnoissa sekä neuvoo kukkien värimaailman ja muotojen suunnittelussa. Floristista muodostuu luottotyyppi hääsuunnittelumatkan aikana ja lopulliset kukkavalinnat tehdään hänen kanssa kaksi kuukautta ennen häitä.

Näyttävä, kukista tehty tilatyö korostaa tilan tyyliä, luo toivottua tunnelmaa hääjuhlaan ja tuoksuu ja näyttää huikealle. Pienten koristeiden sijaan suosittelen hääparia valitsemaan vähemmän, ja isompaa kukka-asetelmaa, kun valtavasti pientä koristetta, somistetta ja muuta tavaraa pöydät täyteen.

Hääkukkapaketit löytyvät meidän sivuilta. Näissä paketeissa, kuten myös hääpaketeissa, usein valitaan neljäs vaihtoehto, joka on täysin räätälöity hääparin ja juhlatilan ehdoilla. Mikään ei voita aidon kukan ulkonäköä, tuoksua ja sen tuomaa tunnelmaa!

Kuva: Ennagraphy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com