KOKEMUKSIA

”Unohtumaton ilta, koska suunnitelmat tehtiin pieteetillä ja ammattitaidolla. Suunnittelijan avulla varaduimme erilaisiin tilanteisiin ja somistuspalvelun vuoksi meidän ei itse tarvinut hoitaa koristeluita tai muita käytännönjärjestelyitä juhlaviikonloppuna, vaan saimme mahdollisuuden rentoutua, nauttia ystäviemme seurasta ja toisistamme. Ikimuistoinen ilta. Kiitos!”

-J&H


”Iso kiitos juhlajärjestelyistä! Oli mahtavaa, kun ei itse tarvinnut kysellä kakkutarjouksia eikä puhallella ilmapalloja lastemme yhteisjuhlaan. Hienosti saatiin myös kaksiosainen teema sommiteltua yhteen. Juhlien puitteet olivat juuri sellaiset kuin toivoimme.”

-Maiju


”Suuret kiitokset näyttävistä somisteista tärkeänä päivänä. Kiitos Miculle loistavasta palvelusta, ajastasi ja siitä, että autoit tekemään meidän juhlapäivästä unohtumattoman!”

-Iina


”Kiitos superhienoista ja tyylikkäistä lastensynttäreistä! Saamamme apu juhlapäivänä helpotti päiväämme suuresti, ja upeat koristelut viireineen ja tuolihuppuineen kruunasivat kaiken!”

-Sonja


”Haluan kiittää saamastani avusta ja suunnittelusta järjestäessäni nimipäiväjuhlat joulukuussa 2017. Pöytäkoristeet ja kukka-asetelmat olivat erittäin onnistuneet, unohtamatta superhienoja tuolihuppuja sinisin rusetein. Vieraat olivatkin jo pöydän nähdessään aivan haltioissaan. Saimme nauttia herkullisen lounaan jälkiruokineen ja samalla ihastella kaunista kattausta. En todellakaan olisi itse saanut sellaista juhlatunnelmaa aikaisiksi. Haluankin kiittää hyvästä palvelusta ja osaavista neuvoista ruokalistaa suunnitellessa.”

-S.K.


50-LUKU TEEMAISIIN JUHLIIMME JUHLATILAAN SOMISTEEKSI JUHLAKIRSIKALTA TILAAMAMME ILMAPALLOKAARET OLIVAT SITÄ MITÄ HALUSIMMEKIN JA HYVIN NE TEILTÄ JUHLATILAAN AIKATAULUSSA NOUSIVAT.

MYÖS POISTO SUJUI JUHLAPÄIVÄÄ SEURAAVANA PÄIVÄNÄ HIENOSTI!

Lempäälän Kunta