Kokemuksia

MEISTÄ SANOTTUA

”Unohtumaton ilta, koska suunnitelmat tehtiin pieteetillä ja ammattitaidolla. Suunnittelijan avulla varaduimme erilaisiin tilanteisiin ja somistuspalvelun vuoksi meidän ei itse tarvinut hoitaa koristeluita tai muita käytännönjärjestelyitä juhlaviikonloppuna, vaan saimme mahdollisuuden rentoutua, nauttia ystäviemme seurasta ja toisistamme. Ikimuistoinen ilta. Kiitos!” -J&H


”Haluan kiittää saamastani avusta ja suunnittelusta järjestäessäni nimipäiväjuhlat joulukuussa 2017. Pöytäkoristeet ja kukka-asetelmat olivat erittäin onnistuneet, unohtamatta superhienoja tuolihuppuja sinisin rusetein. Vieraat olivatkin jo pöydän nähdessään aivan haltioissaan. Saimme nauttia herkullisen lounaan jälkiruokineen ja samalla ihastella kaunista kattausta. En todellakaan olisi itse saanut sellaista juhlatunnelmaa aikaisiksi. Haluankin kiittää hyvästä palvelusta ja osaavista neuvoista ruokalistaa suunnitellessa.”- S.K.

50-luku teemaisiin juhliimme juhlatilan somisteeksi Juhlakirsikalta tilaammamme ilaapakaaret olivat sitä, mitä halusimmekin ja hyvin en teiltä juhlatilaan aikataulussa nousivat.

Lempäälän kunta

”Kiitos Juhlakirsikka, teitte hääpäivästämme täydellisen! Somistuskokonaisuus oli aivan loistava, pöytäsomisteet ja tuolihuput kruunasivat juhlatilan.

Micu loihti meille kauniin vihkikaaren, joka toimi myös valokuvien taustana. Kaari oli niin kaunis ettei sanat edes riitä, aivan upea.

Hääsuunnittelijan ammattitaito oli meille todella tärkeää, saimme vinkkejä sekä tukea. Kaikki asiat otettiin huomioon eikä mitään jäänyt sattumanvaraan. Me saimme valmistautua rauhassa meille tärkeään päivään kun tiesimme että järjestelyt ovat ammattilaisen käsissä.

”Iso kiitos juhlajärjestelyistä! Oli mahtavaa, kun ei itse tarvinnut kysellä kakkutarjouksia eikä puhallella ilmapalloja lastemme yhteisjuhlaan. Hienosti saatiin myös kaksiosainen teema sommiteltua yhteen. Juhlien puitteet olivat juuri sellaiset kuin toivoimme.” -Mr. & Mrs. W


”Kiitos superhienoista ja tyylikkäistä lastensynttäreistä! Saamamme apu juhlapäivänä helpotti päiväämme suuresti, ja upeat koristelut viireineen ja tuolihuppuineen kruunasivat kaiken!” -Sonja


Create a website or blog at WordPress.com