micun tarina


micun TARINA


KIRSIKKANA KAKUN PÄÄLLÄ

Olen ollut yhdessä puolisoni kanssa 26 vuotta, ja meillä on yksi erittäin pienenä pikkukeskosena syntynyt tytär. Meidän neiti on nyt 12-vuotias ja hän auttaa mielellään minua studiolla somistus- ja kattaustehtävissä. Voidaan sanoa, että visualistin taidot kulkevat meillä veressä!

Erityislapsen vanhemmuus on kasvattanut minua huomattavasti. Arvostan elämää, rakkautta ja perhettä yli kaiken ja lisäksi olen vuosien saatossa rakastunut entisestään hääsuunnitteluun ja siihen liittyvään häämaailmaan. Maailmassa ei ole koskaan liikaa rakkautta, onnea ja valoa ja on ilo olla mukana tuottamassa sitä ihmisten elämään.

Hää- ja juhlasuunnittelu on ollut iso osa minun elämää jo vuosia, mutta virallisesti Juhlakirsikka on perustettu vuonna 2017, halloweenina. Ajatus omanlaisesta yrityksestä, omanlaisesta hääsuunnittelusta ja asiakaspalvelusta kiehtoi, ja on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi.

Olen luonteeltaan avoin, räväkkä, vauhdikas ja täynnä ideoita. Sanon usein, että minulla on mielipide kaikkeen ja hääparit kokevat sen arvokkaana, että hääsuunnittelijalta saa kysyä apua kaikkiin häihin liittyviin kysymyksiin ja pohdintoihin. Olen rajattomasti parieni käytettävissä aina hääpäivään asti ja usein whatsapp on paras yhteydenpitokeino minun ja hääparin välillä.

Minun asiakaspalvelutaidot sekä vahva osaaminen visualistin tehtävissä ovat erinomainen pohja johtaa somistus- ja floristitiimiä hääjuhlan rakennusvaiheessa sekä palvella hääpareja heidän elämänsä jännittävän vuoden aikana.

Olen täydellä sydämellä mukana hääsuunnittelumatkassa sekä itse hääpäivässä. Olen sitten paikalla näkemässä juhlan, tai vain taustalla.

Juhla ansaitsee arvoisensa tunnelman, joten voin sanoa, että tarjoamani palvelu on kirsikka juhliesi kakussa!

Lots of love, Micu

Create a website or blog at WordPress.com