Usein kysyttyä

USEIN KYSYTTYÄ / FAQ

Paljon hääsuunnittelu ja hääsuunnittelijan palvelu maksaa?

Kokonaishinta riippuu todella paljon palvelun laajuudesta. Tuntihinta hääsuunnittelijalle on 65€, ja isoimmillaan laskutettavat kokonaisuudet ovat viisinumeroisia.

Suosituin hääpaketti on Onni, jonka hinta on 3 200€. Keskilaskutus onkin kolmen ja neljän tuhannen välissä, mutta on tärkeää huomioida, että jokainen kokonaisuus on ainutlaatuinen ja harvoin laskutettava summa on yhtenevä muiden hääparien kanssa.

Aina kannattaa sopia ilmainen etäpalaveri Micun kanssa ja lähteä kartoittamaan tarpeita juhliin. Ensimmäisen palaverin pohjalta teen ehdotelman, josta lähdetään tarkentamaan suunnitelmia sopimukseksi. Vasta sen jälkeen maksetaan varausmaksu ja tehdään maksusuunnitelma.

Saako teiltä vain vuokratuotteita, jos haluan itse somistaa juhlat?

Jos haluat somistaa juhlat itse, meiltä löydät vuokratuotteet juhliisi. Halusit sitten juhliisi vihkikaaren, karkkikärryn tai vaikka kuvausnurkkauksen, Juhlakirsikalta löytyy jos jonkinmoista somistetta juhlaan kun juhlaan.

Jos haluat somistaa omat juhlat, valitse haluamasi vuokratuotteet tai kysy niistä lisää minulta, niin autan sinua valitsemaan oikeat somisteet juuri teidän tilaisuuteen. Somistevuokraamo elää koko ajan, ja saamme uusia somisteita jatkuvasti.

Vuokratuotteet noudetaan studiolta ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-aika on pitkä viikonloppu, torstaista maanantaihin.

Mitä hääsuunnittelija tekee häiden eteen?

Hääsuunnittelija auttaa tilaisuuden suunnittelussa sekä somistuksessa.

Suunnittelemme aikataulun, budjetin, hääkukat, somisteet sekä yhteistyön muiden toimijoiden kanssa. Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, joten jokaisessa tilaisuudessa on omanlainen kokonaisuutensa. Tästä syystä suunnitelma tehdään mahdollisimman tarkkaan ja sen työstäminen aloitetaan mahdollisimman ajoissa.

Joskus pari palkkaa minut hoitamaan vain pienen osa-alueen (esimerkiksi aikataulun), ja joskus pari haluaa täyden palvelun paketin, jossa pari saapuu hääpaikalle ja nauttii päivästä. Teemme kaiken heidän puolestaan.

PALJON TUOLIHUPPUJEN VUOKRAUS MAKSAA?

Tuolihuput maksavat 2€/kpl vuokratuotteena, jolloin kuljetukset eivät sisälly hintaan.

Toisena vaihtoehtona on tiimimme toteuttama somistus, jossa somistamme tuolihuput ja puramme somisteet tilaisuuden jälkeen. Hinta on 6€/tuoli. (Pirkanmaalla).

Toteutatteko muitakin juhlia, kuin häitä?

Juhlakirsikka toteuttaa kaikenlaisia tilaisuuksia häistä hautajaisiin, vauvajuhlista synttäreihin.

Näiden lisäksi toteutamme paljon erilaisia yritystilaisuuksia, palavereja ja kokouksia.

Yritystilaisuuksista pääset lukemaan lisää täällä.

Mikä on Juhlakirsikan studion osoite?

Studio löytyy Ideaparkin kupeesta, Lempäälästä osoitteesta Ruusutie 11.

Tampereelta on Juhlakirsikan studiolle 20 kilometriä.

Muistathan sopia ajan tapaamiselle.

Create a website or blog at WordPress.com