Häät


HÄÄT


Lämpimät onnittelut kihlautumisesta!

Häiden somistussuunnitelmalla luodaan hääjuhlaan visuaalinen kokonaisuus, joka nivoo tyylikkäästi yhteen tilaisuuden tunnelman ja merkityksen.

Hääsuunnittelijan avulla juhlapäivä sujuu huolettomasti ja tämä antaa parille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen; vieraisiin ja juhlatunnelmaan.

Juhlakirsikalta löytyy neljä hääpakettia, jotka antavat suuntaa, mitä kaikkea hääsuunnittelija voi tehdä ja missä asioissa hän voi olla avuksi. Lisäksi saatte käsityksen hääsuunnittelun hinnoista. Kolme pakettia on räätälöity kolmeen eri budjettiluokkaan. Neljäs paketti on täysin muokattavissa hääparin toiveiden mukaan.

Hääsuunnittelija voi olla apuna aikataulun, budjetin ja somistussuunnitelman teossa sekä toteutuksessa. Floristitiimimme luo näyttävät kukka-asetelmat ja -installaatiot sekä vastaa koko morsiusseurueen kukituksesta. Joissain tilanteissa suunnittelija antaa vain alkunykäyksen suunnitelmiin tai toimii keskitetysti vain hääpäivän koordinaattorina.


Miten hääsuunnittelu etenee?

1


Aloitus

Suunnittelu aloitetaan yleensä ensimmäisellä tapaamisella etäpalaverina. Käymme läpi parin suunnitelmia, ajatuksia ja toiveita. Joskus suunnitelmat ovat jo pitkällä, joskus kosinta on juuri tapahtunut, joten suunnitelmatkin ovat vielä alkutekijöissään.

2


Tarjous

Kun ensimmäinen tapaaminen on ohi, teen alustavan tarjouksen, jonka avulla lähdemme yhdessä hääparin kanssa hahmottamaan, minkälaisesta kokonaisuudesta on kyse.

Tarjousta hiotaan niin kauan, että se miellyttää kaikkia osapuolia ja toteuttaa hääparin alkuperäistä visiota ja unelmaa hääjuhlasta.

3


Suunnittelu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen etenemme aikataulusta riippuen nopeaankin, tai olemme yhteydessä rauhallisemmalla tahdilla. Täysin riippuen siitä, onko häihin reilusti aikaa vai ei.

4


Tapaamiset

Hääpalavereja pidetään etänä ja kasvotusten, tarpeen mukaan.

Usein yksi näistä on juhlapaikkakatselmus, jolloin käymme porukalla juhlapaikalla.

Tapaamisten lisäsi teemme aktiivisesti taustalla suunnittelutyötä ja raportoimme siitä parille sovitun mukaisesti. Kehitämme ja päivitämme hääviikonlopun aikataulua alusta alkaen.

5


Hääviikko

Viimeinen ja vauhdikkain viikko on hääviikko, jolloin olemme tiiviimmin yhteydessä ja jolloin pitkä suunnittelujakso alkaa konkretisoitua.

Hääsuunnittelija on käytettävissä puhelimitse ja wa:lla ja hääviikonloppuna päivystää tauotta.

6


Hääpäivä

Hääpäivä on se päivä, jolloin häätiimimme somistaan

7


Häiden jälkeen

Häiden jälkeen puretaan somisteet, palautetaan vuokratuotteet ja siivotaan omat jäljet.

8


Jälkimainingit

Lisäksi häiden jälkeen lähetämme palautekyselyn, sillä meille on ensiarvoisen tärkeää asiakastyytyväisyys ja palvelun kehittäminen.


Miten nyt kannattaisi edetä?


Hääsuunnittelutehtävät ovat siis hyvin laaja-alaisia, ja sen takia hääsuunnittelun hinta on vaikea laskea ilman tarkkaa suunnitelmaa. Juhlakirsikan hääpaketit antavat suuntaa, mitkä ovat suosituimpia kokonaisuuksia ja mitä ne maksavat. Varaa aika ilmaiseen tunnin hääpakaveriin, jossa käymme läpi teidän ajatuksia ja unelmia hääpäivän varalle. Sen jälkeen saatte tarjouksen, jota muokataan niin kauan, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Create a website or blog at WordPress.com