Häät

HÄÄT

Hääsuunnitelmalla luodaan hääjuhlaan visuaalinen kokonaisuus, joka nivoo tyylikkäästi yhteen tilaisuuden tunnelman ja merkityksen. Hääsuunnittelijan avulla juhlapäivä sujuu huolettomasti ja antaa parille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen; vieraisiinsa ja juhlatunnelmaan.

Hääsuunnittelija voi olla apuna aikataulun, budjetin ja somistussuunnitelman teossa sekä toteutuksessa. Floristitiimimme luo näyttävät kukka-asetelmat ja -installaatiot sekä vastaa koko morisusseurueen kukituksesta. Joissain tilanteissa suunnittelija antaa vain alkunykäyksen suunnitelmiin tai toimii keskitetysti vain hääpäivän koordinaattorina.

Hääsuunnittelutehtävät ovat siis hyvin laaja-alaisia, ja sen takia hääsuunnittelun hinta on vaikea laskea ilman tarkkaa suunnitelmaa. Juhlakirsikan hääpaketit antavat suuntaa, mitkä ovat suosituimpia kokonaisuuksia ja mitä ne maksavat.

Hääsuunnittelu aloitetaan yleensä ensimmäisellä tapaamisella studiolla tai etäpalaverina. Käymme läpi parin suunnitelmia, ajatuksia ja toiveita. Joskus suunnitelmat ovat jo pitkällä, joskus kosinta on juuri tapahtunut ja häistä on tähän asti vain unelmoitu, joten suunnitelmatkin ovat vielä alkutekijöissään.

Kun ensimmäinen tapaaminen on ohi, teen alustavan tarjouksen, jonka avulla lähdemme yhdessä hääparin kanssa hahmottamaan, minkälaisesta kokonaisuudesta on kyse. Tarjousta hiotaan niin kauan, että se miellyttää kaikkia osapuolia ja toteuttaa hääparin alkuperäistä visioa ja unelmaa hääjuhlasta.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen etenemme aikataulusta riippuen nopeallakin tahdilla, tai olemme yhteydessä rauhallisemmalla tahdilla.

Jokainen hääsuunnittelukokonaisuus on ainutlaatuinen, kuten hääparitkin ovat. Tästä syystä hinnoittelu ja aikataulu etenee jokaisen kohdalla eri lailla.

Juhlakirsikalla on myös kattava somistevuokraamo, josta voit vuokrata haluamasi somisteet juhliin. Somisteet noudetaan ja palautetaan Juhlakirsikan studiolle, osoitteeseen Ruusutie 11, Lempäälä.

Vuokratuotteista voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä minuun, ja lähdetään toteuttamaan teidän unelmien hääpäivää yhdessä tiimini kanssa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: