Onni-hääpaketin sisältö

Hääpakettien sisältöä on joskus haastava käsittää. Se johtuu ainakin osittain siitä, että jokaiset häät ovat ainutlaatuiset, kuten on myös hääparin avuntarve hääjuhlalle.

Jokaiseen hääpakettiin voi valita yhden somistuskokonaisuuden, joka sisältää kukkia. Muut kukitettavat somistuskokonaisuuden tulevat lisänä ja hääsuunnittelutarjous räätälöidään täysin hääparin toiveiden mukaan.

Onni-pakettiin kuuluu kaikki mitä Ihanuus-pakettiin, sekä yhteensä neljä somistuskokonaisuutta. Näihin voi valita vaikka juhlapaikan tuolien huputuksen, kuvausnurkkauksen, sikaribaarin ja karkkibaarin. Kokonaisuudet somistetaan sovitulla tavalla ja somisteet puretaan häiden jälkeen joko yöllä tai seuraavana aamuna.

Hääsuunnittelija on paikalla hääjuhlan ajan, jos pari näin toivoo. Suunnittelija on iso apu hääjuhlan aikana käytännönjärjestelyissä, mahdollisissa ongelmatilanteissa ja hän toimii yhteyshenkilönä henkilökunnan ja toimijoiden suuntaan.

Onni-paketti sopii loistavasti hääparille, joka arvostaa ajatonta, eleganttia tyyliä. Paketti tarjoaa neljä somistuskokonaisuutta juhlatilaan, ja usein jo pelkästään näiden neljän kokonaisuuden avulla saadaan luotua juhlatilasta kaunis ja juhlava hääjuhlaa varten. Olen usein sanonutkin, että less is more, kun puhutaan somistuskokonaisuuksista. Aina ei vieraspöytien tarvi olla täynnä erilaista pientä hilpetööriä ja koristetta, jotta saadaan aikaan juhlava ja elegantti tunnelma. Pikemminkin ne saavutetaan sillä, että keskitytään muutakaan olennaiseen elementtiin, ja niiden näyttävään ja tyylikkääseen toteututukseen. Onni-hääpaketti onkin silloin juuri oikea ratkaisu.

Ihanuus-hääpaketin sisältö

Hääsuunnittelija palkataan usein siksi, että hääpari toivoo kauniita somisteita juhlapaikkaan, mutta oma osaaminen/kiinnostus/aika ei riitä siihen. Joskus on myös niin, että kaikki nämä onnistuisivat, mutta hääpari arvostaa helppoutta ja ammattilaisen näkemystä. Pari ymmärtää, että suunnittelijan avulla he voivat helpottaa häästressiään ja voivat luottaa, että joku muu vastaa tilaisuuden jouhevasta kulusta ja tyylikkäästä ilmeestä heidän puolestaan.

Ihanuus-hääpaketissa hääpari saa apua somistusten ja yhtenäisen ilmeen suunnitteluun, hääsuunnittelijan avun ja tuen sekä kolme(3) näyttävää somistuskokonaisuutta juhlatilaan. Nämä kolme kokonaisuutta suunnitellaan hääparin kanssa yhdessä.

Mitä somistuskokonaisuus tarkoittaa? Esimerkkinä voisivat olla supersuositut tuolihuput! Tulihupuilla saa saliin yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen, ja samalla piilotettua rumat tai eripari olevat tuolit.

yhtenä somistuskokonaisuutena tuolihuput tarkoittaa sitä, että meidän somistustiimi huputtaa juhlasalin valkoisilla spandex-hupuilla ja häiden jälkeen purkaa huput. Hääparin ei tarvi tehdä tämän asian eteen mitään. Tällä kokonaisuudella on saatu juhlasalin ilme klassisen kauniiksi ja juhlavammaksi.

Ihanuus-hääpakettiin kuuluu lisäksi kaksi muuta kokonaisuutta. Useiten tähän on valittu karkkikärry-paketti sekä vieraspöytin somistus. Pöytien somistus-kokonaisuudessa vieraiden pöytiin suunnitellaan esimerkiksi aidot kukka-asetelmat ja viherköynnös kiemurtelemaan pöydän keskellä. Tähän pakettiin kuuluu myös tuikut ja katelautaset. Hääparin pöytä somistetaan näyttävimmäksi.

Näihin kolmeen kokonaisuuteen räätälöidään aina hääparin tarpeenmukaiset kokonaisuudet. Käymme läpi juhlatilan, juhlakulkua ja hääparin toiveita juhlapäivälle ja juhlan kululle. Keskustelun lomassa käy selkeästi ilmi, mitkä osa-alueet ovat tärkeitä parille ja mihin toivotaan somistusapua.

Ihanuus-paketin valitessaan hääpari saa jo erinomaisen tuen suunnitteluun ja hääsomistuksiin.

He voivat luottaa, että ammattilaistiimimme hoitaa osuutensa tyylikkäästi, tehokkaasti ja huikealla visuaalisella silmällä.

Vihkikaari ja sen monet käyttötarkoitukset

Useat hääparini haluavat avioliittoon vihkimisen kirkossa, mutta silti heidän juhliin suunnitellaan ja somistetaan vihkikaari. Miksi? Yksi syy siihen on se, että vihkikaarella on lukuisia eri käyttötapoja.

Toinen syy lienee, että huolimatta siitä, että vieraspöytiin toteutettaisiin kukka-asetelmia, ne jäävät usein pöytien tasolle. Vihkikaaren avulla kukka-asetelmia saadaan kohotettua reilun kahden metrin korkeuteen.

Tämä vihkikaari oli häissä käytössä ensin vihkitilaisuuden taustaja, ja aika pian sen jälkeen häätanssin taustana. Loppuillasta vieraista otettiin valokuvia taustan edustalla.

Rennosti aseteltuna voilee-kangas tuo toivottua ilmavuutta tähän somistuskokonaisuuteen.

Kukat suunnitellaan häätilaisuuden sävyjen ja tunnelman mukaan. Hääpari saa täysin vaikuttaa siihen, mitä kukkia kaareen tulee, mutta toki valinnassa kannattaa huomioida vuoden aika, ja sen hetken menestyneimmät kukat.

Mitä hääsuunnittelija maksaa?

Sitä kysytään minulta jatkuvasti. Ja joka kerta siihen kysymykseen vastaaminen on vaikeaa. Syynä on se, että hääsuunnittelu on yksilöllistä ja jokainen pari tarvii erilaisen avun suunnitteluun. Joikaiset häät ovat yksilölliset.

Mutta jos joku hinta pitää määritellä, se olisi 4 900€.

Mitä sillä rahalla saa? Sillä rahalla saa jo todella paljon ja samalla vapautuu aikaa ja hermoja moneen muuhun juttuun, jota häät vaativat.

Riippuu oikeastaan siis siitä, miten arvotetaan oma aika ja hermot. Jos itse lähtee somistamaan juhlia ilman kokemusta ja ymmärrystä aiheesta, siihen menee valtavasti enemmän aikaa, rahaa ja vaivaa. Ammattilaisen apu voi silloin tulla tarpeeseen.

Olen koonnut kolme eri hääpakettia sivuilleni, jotka helpottavat valintaa. Ne helpottavat myös hahmottamaan, mitä paketteihin sisältyy ja mitä milläkin rahasummalla saa.

Mistä lähdetään liikkeelle?

Jokaisen hääparin kanssa käymme ensimmäisessä Teams-palaverissa läpi, minkälainen hääpari on kyseessä, mitä toiveita ja unelmia heillä on häiden suhteen ja mihin he haluavat panostaa. Pyritään luomaan hääparin näköinen tilaisuus, jossa vieraat viihtyvät ja hääpari pääsee keskittymään toisiinsa ja juhlatunnelmaan.

Tuolla mainitsemallani 4900€:n summalla saa hääpaketeistani laajimman, viiden somistuskokonaisuuden sisältävän Timantti-paketin. Sen on jo niin laaja paketti, että somistusjuttuihin ei hääparin tarvitse enää paneutua.

Paljon häät yleensä maksavat?

Yleisesti häät maksavat nykyään reilusti yli 10t€, josta yli puolet menee ruokaan ja juhlatilan vuokraan. Bändi ja valokuvaaja vievät 2,5-5t€, eli siitä voi laskea, kuinka paljon todellisuudessa häihin rahaa uppoaa.

Hääsuunnittelija on usein apuna myös budjetoinnissa, ja minulta löytyy roppakaupalla vinkkejä, missä asioissa häissä voi säästää. Asioita, joita vieraat eivät huomaa ja joita hääpari ei enää muista kuukauden päästä. Mutta joihin saa rahaa uppoamaan isojakin summia.

Jokainen toteuttaa omanlaisensa häät ja oman budjetin mukaan. Kun minut pyydetään häiden suunnitteluavuksi, lähdemme aina pohtimaan toiveita ja unelmia ja samalla puhumme raha-asioita. Käymme läpi mihin kaikkiin halutaan panostaa, mistä ollaan valmiit luopumaan ja mitä kautta saamme suunniteltua häätilaisuudesta parin näköisen juhlan. Helposti jokainen hääjuhla näyttää toisen kopiolta. Omalaatuisuus ja lämmin henki on tämän päivän sana. Ja minun avulla hääpari pääsee luomaan itsensänäköisen hääjuhlan läheisilleen ja ystävilleen.

Aika nopeasti keskustelun edetessä selviää meille kaikille, mihin halutaan panostaa ja minkälainen budjetti häihin on suunniteltu. Joskus todeltaan, että yksikään hääpaketti ei ole parille sopiva, vaan lähdemme räätälöimään heidän toivesiin sopivaa kokonaisuutta. Kaikki on mahdollista!

Viime kesän haastatteluni ensimmäisen osan voit lukea täältä. Siinä kerroin vinkkejä häihin ja avasin vähän suomalaisen keskivertohään budjettia.

https://www.is.fi/perhe/art-2000008088013.html
Mitä hääsuunnittelija maksaa?

Tuolihuput – turhia höpötyksiä vai tarpeellinen lisä somistukseen?

Tiesitkö mitä tuolihuput ovat, tai oletko jopa joskus vuokrannut sellaiset omiin juhliisi?

Tuolihuput saavat juhlasaliin todella kauniin, harmonisen ja tyylikkään ilmeen. Vaalea sävymaailma tuo tyylikkyyttä ja harmonista värimaailmaa, joten suurimmalle osalle asiakkaistani suosittelen huppuja. Jos kuitenkin on niin, että juhlasalissa on todella kauniit kalusteet jo omasta takaa, turhaa niitä peittää.

Usein kuitenkin on niin, että sali on itsessään kaunis, tai somistukseen käytetään paljon rahaa ja vaivaa, on sääli, jos tuolit olisivat ihan eri maailmaa.

Juhlakirsikka vuokraa valkoisia spandextuolihuppuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin, jolloin asiakas voi hakea tuolihuput studioltani ja somistaa juhlatilan omatoimisesti. Huput palautetaan pesemättöminä ja viikkamaattomina studiolle. Tämä vuokratuote on 2€/huppu.

Huputtamisessa kestää todella kauan, jos sitä ei ole aiemmin tehty. Keskimäärin yhden tuolihupun asentamisessa kestää pari minuuttia. Kun juhliin on tulossa kaksisataa vierasta, huputtamisessa vierähtää useampi tunti väkisinkin. Ja tänä aikana olisi monta muutakin tehtävää, joita hääpari hääseurueineen olisi voinut tehdä. Siitä syystä olen luonut Tuolihuput all inclusive-palvelupaketin, jonka avulla aikaa vapautuu muihin järjestelyihin.

All inclusive-paketissa asiakas ottaa meidän somistustiimin somistamaan juhlatilan tuolihupuilla. Silloin varmastan etukäteen, että juhlatilan tuoleissa on neljä erillistä jalkaa eikä niissä ole käsinojia. Huput sopivat suurimpaan osaa tuoleista, joten melkein voi sanoa, että saamme somistettua tuolin kuin tuolin. Tiimimme on tehnyt somistuskeikkoja lukuisia kertoja, joten olemme nopeita ja tehokkaita, kun saavumme paikalle. Sadanhengen juhlasali huputetaan helposti alle tunnissa.

Ja jos asiakas haluaa päästä helpommalla, all-inclusive-paketti on juuri oikea valinta! Tämän palvelun hinta on 6€/tuoli.

%d bloggaajaa tykkää tästä: