Hääkukat


HÄÄKUKAT


Morsiusseurueen (hääpari, kaasot, bestmanit, kukkaislapset ja vanhemmat) kukat suunnitellaan aina isolla sydämellä ja floristin ammattitaidon avulla.

Juhlakirsikan floristitiimi luo kauniin, yhtenäisen kokonaisuuden koko hääseurueen kukituksesta. Vieheet, kimput, hiuskukat, kimput ja rannekukat suunnitellaan tyylikkääksi kokonaisuukseksi ja samalla huikeiksi yksilöiksi.

Tiimimme toteuttaa häihin myös muut kukat, kuten esimerkiksi vihkikaaret, pöytäasetelmat, köynnökset, buffetpöydän kukat ja isommatkin installaatiot. Vain taivas on rajana, kun lähdemme suunnittelemaan häiden kukkaloistoa! Juhlakirsikalla on tarjolla valmiita hääkukkapaketteja, jotka floristit sitovat studiolla, josta hääpari voi noutaa kukat. Tarvittaessa voimme kuljettaa kukat toivottuun paikkaan.

Somistuksessa tunnelmaa luodaan tyylikkäillä somistevalinnoilla, yhtenäiselle visuaalisella ilmeellä ja tarkoin harkituilla väri- ja kukkavalinnoilla. Niinpä kukilla ja somistuskokonaisuuksilla on iso vaikutus toisiinsa. Ammattilaisen avulla tämä suunnittelu helpottuu ja pääsette nauttimaan hääpäivästä ilman huolta käytännönjärjestelyistä!


Morsiuskimput tuoreista tai kuivatuista kukista


Create a website or blog at WordPress.com