Häiden vuosi 2023

Häiden vuosi 2023

Tämä alkanut vuosi, tuleva kesä on todellinen rakkauden kesä! Ainakin, jos kysytään asiasta Juhlakirsikan tiimiltä. Upeita, monimuotoisia, erikokoisia hääjuhlia on tulossa, ja kaikkia ohjaa yksi asia: rakkaus!

Häähumua Idiksessä

Häämessut pari viikkoa sitten oli upea osoitus siitä, miten hienoja toimijoita meillä on hääalalla ja miten korkeatasoista osaamista onkaan tarjolla. Messukävijöitä oli hurja määrä ja näytteilleasettajia 31 yritystä. Messulavalla nähtiin haastatteluja, rakkauslaulukonsertti, muotinäytöksiä ja aito vihkitilaisuus. Häämme-blogin kirjoittaja Melissa ja Mika saivat toisensa lavalla, kaiken kauppakeskuskansan läsnäollessa. Pyysin pappia puhumaan kymmenen minuuttia, ja aikataulussa pysyttiin hienosti. Vihkitilaisuuden jälkeen hääpari tanssi häätanssin tangokuningatar Heidi Pakarisen ja säestäjä Saila Strikwerdan tahtiin.

Lopuksi lavalta heitettiin yleisöön vielä morsiuskimppu ja viehe, joten kaksi onnekasta sai osviittaa tulevista häistä, heh!

Lämpimästi onnea ja KIITOS rohkealle ja hurmaavalle häääparille heittäytymisestä!

Kuvaaja Ennagraphy

Vuoden 23-hääparit

Olen tosi onnellinen ja otettu jokaisesta hääparista, joka valitsee minut ja tiimini somistamaan, kukittamaan ja organisoimaan elämänsä tärkeintä juhlaa.

Pareille kerron kuitenkin, että kukkia, somistuksia ja organisointia tärkeämpi apu hääsuunnittelijalta tulee juuri siihen hääsuunnittelumatkaan. Olen mukana suunnittelemassa ja aikatauluttamassa hääjuhlaa, mutta sitä ennen minun kanssa saa hehkuttaa ja fiilistellä tulevia häitä.

Olen käytettävissä kaikenlaisiin pohdintoihin WA:lla hääpäivään asti, ja moni morsian tätä mahdollisuutta käyttääkin. Aina puoliso ei ole yhtä täpinöissään tulevista häistä, tai ainakaan siitä suunnitteluvaiheesta, joten usein jäädään morsiamen kanssa kaksin fiilistelemään ja hehkuttamaan tulevaan rakkauden juhlaa!

Hääsuunnittelija on siis hehkuttaja, jos näin voi sanoa! Tuki ja turva, organisoija, somistaja, kukittaja, mutta ennen kaikkea hehkuttaja!

Kuvaaja Ennagraphy

Kuvaaja Ennagraphy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com