Häämessut Lempäälään

Pääsen toteuttamaan Lempäälän Ideaparkin kanssa yhteistyössä HÄÄMESSUT 18.2.2023 keskusaukiolla! Ihanaa tuoda häätunnelmaa Lempäälään!

Olen tästä todella innoissani, ja vielä upeampaa on se, minkälaisen vastaanoton tämä julkistus on saanut aikaan. Olen saanut kymmenittäin viestejä, maileja ja puheluita aiheeseen liittyen.

En tiedä kiinnostaako messut siitä syystä, että ne on Ideaparkissa, ne ovat ilmaiset tai että häämessuja ei ole koskaan liikaa? Vai mikä siinä on! Mutta kiitollinen ja iloinen olen jokatapauksessa. On tulossa tosi näyttävät ja aktiiviset messut!

Olen näytteilleasettajille kertonut, että toivon, ettei osasto ole sellainen ”staattinen” osasto, jossa ei ole henkilöä, tai jos on, hän nojailee pöytään ja pöydällä on kulho kovia karkkeja.

Haluaisin, että jokaisella osastolla on

*työnäytöksiä

*maistiaisia

*testereitä

*ilmaisia juttuja

tai jotain muuta kiinnostusta herättävää. Ja että osasto olisi kaunis, näyttävä ja luokseen kutsuva. Siinä onkin haastetta, mutta varmasti onnistumme tässä loistavasti! Ideaparkin keskusauki on kuitenkin rajallinen alue, joten toivoisin jokaisen osaston olevan elämys!

Mitä enemmän saan upeita näytteilleasettajia, sitä enemmän tämä alkaa kiinnostaa muitakin. Lumipalloefekti, mutta mikäs siinä! Pian on kaikki paikat täynnä!!!

Näytteilleasettajia on niin monelta eri osa-alueelta ja moni iso toimija tulee myös kauempaa, kuten pääkaupunkiseudulta, että uskon, että jokainen messukävijä lähtee tyytyväisenä messuilta! Välissä voi käydä Idiksen kahviloissa tai ravintoloissa kahveella ja palata sitten katsomaan muotinäytöksiä klo 12 tai klo 15:00!

Seuraa tapahtumaa IG:ssa @haahumuaideaparkissa

Lisäämme sinne näytteilleasettajia pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com