Hääsuunnittelu 8 askelta

Hääsuunnittelun 8 askelta

Miten hääsuunnittelu etenee? Sitä on vaikea kertoa tyhjentävästi, mutta olen luonut kahdeksan askeleen hääsuunnittelun polun, joka toivottavasti avaa asiaa. Halusin selventää, miten hääsuunnittelu yleensä etenee, mutta jokaiset häät ovat uniikit, jokainen pari omanlaisensa ja samoin heidän hääsuunnittelumatkansa. Joidenkin parien kanssa suunnittelemme häitä neljä vuotta, ja toisaalta tänäkin kesänä kahden parin kanssa suunnitteluun oli aikaa 14 vuorokautta. Kuten sanottua, kaikki hääsuunnittelumatkat ovat omanlaisia, vertaansa vailla, mutta tällä kuvauksella pääset hahmottamaan, mitä kaikkea hääsuunniteluun kuuluu, ja missä järjestyksessä yleensä asiat etenevät.

HÄÄSUUNNITTELUMATKA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com