Hääkoordinaattori

Hääkoordinaattori

Mikä on hääkoordinaattori ja miten se eroaa hääsuunnittelijasta?

Sama henkilö voi tehdä molempia tehtäviä työkseen, mutta hääkoordinaattori on nimenomaan hääpäivän orkesterinjohtaja. Koordinaattori vastaa hääpäivän jouhevasta kulusta aivan valmistautumisesta illan tanssihetkiin asti.

Jos hääparilla on kaikki suunnitelmat ja somistehankinnat tehty, toimijat valittu ja sopimukset tehty heidän kanssa, jää päivän organisointi usein kaasoille ja bestmaneille. Kaasoiksi ja bestmaniksi valikoituu usein parin elämän tärkeimmät ja rakkaimmat ihmiset, joten on oikeastaan aikamoinen ristiriita pistää heidät vastaamaan parin ainutlaatuisen tärkeän päivän käytännönjärjestelyistä.

Ammattilaisen avulla toimijat otetaan vastaan, aikataulusta pidetään kiinni ja kaikki mahdolliset epäkohdat ja muutokset hoidetaan taustalla niin, ettei pari edes tiedä niistä. Minulle on todella sydämen asia, että pari pääsisi nauttimaan yhdessä hääseurueen ja häävieraiden kanssa päivästä ilman huolta järjestelyistä.

Hääkoordinaattoripalveluun kuuluu:

(990€ Pirkanmaalla, muuten lisäksi lasketaan matkatkulut)

*yksi livetapaaminen joko juhlapaikalla, Juhlakirsikan studiolla tai jossain muussa sovitussa paikassa. Jos tapaaminen on toiselle paikkakunnalla, aikatauluun vaikuttaa muut hääasiakkaideni tapaamisen. Yhdistän useamman palaverin samalle reissulle.

*2-3 etäpalaveria (max 2h/kerta), jossa voimme käydä läpi aikataulua, suunnitelmaa ja muita esille tulevia asioita.

*Olen käytettävissä wa-viesteillä hääpäivään asti ja mielelläni autan mahdollisissa pohdinnoissa ja kysymyksissä.

*Hääsuunnittelija on käytettävissä klo 09-23:00 hääpäivänä. Mielellään olen juhlassa plaseerattuna saliin (esimerkiksi perälle), jotta pystyn parhaiten seuraamaan illan kulkua, ottamaan vastaan toimijoita ja selvittämään mahdollisia haasteita esimerkiksi kuvaajan, cateringin ja esiintyjien kanssa. Lisäksi näin pysymme parhaiten aikataulussa ja pystyn ohjeistamaan seremoniamestaria ohjelmasta.

Toivon myös kaikkien toimijoiden yhteystietoja listalla ennen hääpäivää. Eli esimerkiksi kenelle voi soittaa, jos kysyttävää jossain asiassa ilmenee juhlapäivänä. Tämä toimijalista on ehdoton jokaisessa häätilaisuudessa, mutta erityisesti korostuu, kun hääkoordinaattori palkataan johtamaan häätilaisuutta.

Hääkoordinaattorin avulla pystytte nauttimaan illasta yhdessä vieraidenne kanssa ja näin vapautuu myös hääseurueelle aikaa ja energiaa itse juhlaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com