Mistä hääsuunnittelu kannattaa aloittaa?

Mistä hääsuunnittelu kannattaa aloittaa?

Eikös se ala kosinnasta? No, tosielämässä se on alkanut monella jo lapsuudessa. On unelmoitu minkälainen häätilaisuudesta tulee ja ennenkaikkea mitä morsiamella on päällä. Minkälainen häämekko sopisi minulle, mitä meidän häissä syötäisiin ja mitä leikkejä leikittäisiin. Ja katsottu Unelmahäitä ja todettu, että meidän häihin ei ainakaan tollaista tuu!

Kun meillä on hääparin kanssa ensimmäisen palaverin, lähden aina haastattelun kysymällä:

*Minkälainen tunnelma teidän häissä on?

*Mitä siellä teidän unelmahäissä tapahtuu?

*Ketä ihmisiä nähdä kävellessäsi kohti alttaria? Ketkä osallistuvat teidän häihin?

Lähdemme hahmottamaan hääjuhlan tunnelmaa yhdessä parin kanssa. Suunnitelmien ei pitäisi lähteä siitä, kuinka monta vierasta halutaan häihin, mikä hääbudjetti tulee olemaan tai mikä juhlapaikka on perinteisesti aina sukujuhlissa käytössä. Lähtökohta pitää aina olla tunnelmassa ja unelmien toteutumisessa. Kaikkea ei ehkä voida toteuttaa, mutta aina saa (ja pitää) unelmoida!

Mistä sitten saada apua hääsuunnitteluun? Netti on pullollaan erilaisia häämuistilistoja, vinkkivideoita ja ohjeita. Olen tehnyt useita satoja vinkkivideoita TikTokiin, eli sieltä löytää myös kullan arvoisia vinkkejä häihin. Suosittelen myös käymään useammilla messuilla ja erilaissa tapahtumissa, jotta saatte käsityksen hääalasta ja sen toimijoista. Juhlakirsikka osallistuu kahden viikon sisällä kaksille messuille. ja se onkin aika kunnianhimoinen tehtävä! Toivottavasti tulette moikkaamaan, jos messuilla nähdään!

Jos päätätte ottaa hääsuunnittelijan helpottamaan häästressiä ja ottamaan ohjat omiin käsiin häiden toteutuksesta, olen täällä teitä varten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com