Save the date-kutsut

Save the date-kutsut

Save the date-kutsussa on on ajatus, että ilmoitetaan kutsuttaville henkilöille: olemme menossa naimisiin!

Tämän lisäksi kutsun idea on kertoa päivä, jotta vieraat voivat varata hääviikonlopun kalenteristaan. Kutsun avulla vieraat voivat laittaa päivän kalenteriin ja lähteä jo varaamaan kuljetusta, majoitusta, meikkiä/kampausta ynnä muita touhuja, mitkä liittyvät usein hääviikonloppuun. Save the date-kutsu lähetetään virallisesti yleensä vuotta ennen. Mutta on ihan ok lähettää se vaikka heti, kun kosinta on tapahtunut ja hääpäivä on päätetty. Jos kutsut haluaa lähettää heti, se on ihan ok ❤️

Kerron usein pareilleni, että häät on oiva tilaisuus lähteä toteuttamaan omaa tyyliä, oman näköistä kokonaisuutta ja häätilaisuutta. Tähän kuuluu myös Save the date-kutsut, hääkutsut ja muut paperituotteet. Kutsuissa annetaan ensimmäinen maistiainen mitä tuleman pitää. Tästä syystä kannattaakin suunnitella tyyli tarkkaan ja ajatuksella.

Oletko sinä törmännyt Save the date-kutsuihin ja jos olet, missä muodossa kutsun sait? Ensi kesän hääparini päätti toteuttaa kutsun toimittamisen hieman toisella lailla. Voin myöhemmin paljastaa heidän yksilöllisen tyylinsä, joka vakuutti minut täysin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com