Onni-hääpaketin sisältö

Onni-hääpaketin sisältö

Hääpakettien sisältöä on joskus haastava käsittää. Se johtuu ainakin osittain siitä, että jokaiset häät ovat ainutlaatuiset, kuten on myös hääparin avuntarve hääjuhlalle.

Jokaiseen hääpakettiin voi valita yhden somistuskokonaisuuden, joka sisältää kukkia. Muut kukitettavat somistuskokonaisuuden tulevat lisänä ja hääsuunnittelutarjous räätälöidään täysin hääparin toiveiden mukaan.

Onni-pakettiin kuuluu kaikki mitä Ihanuus-pakettiin, sekä yhteensä neljä somistuskokonaisuutta. Näihin voi valita vaikka juhlapaikan tuolien huputuksen, kuvausnurkkauksen, sikaribaarin ja karkkibaarin. Kokonaisuudet somistetaan sovitulla tavalla ja somisteet puretaan häiden jälkeen joko yöllä tai seuraavana aamuna.

Hääsuunnittelija on paikalla hääjuhlan ajan, jos pari näin toivoo. Suunnittelija on iso apu hääjuhlan aikana käytännönjärjestelyissä, mahdollisissa ongelmatilanteissa ja hän toimii yhteyshenkilönä henkilökunnan ja toimijoiden suuntaan.

Onni-paketti sopii loistavasti hääparille, joka arvostaa ajatonta, eleganttia tyyliä. Paketti tarjoaa neljä somistuskokonaisuutta juhlatilaan, ja usein jo pelkästään näiden neljän kokonaisuuden avulla saadaan luotua juhlatilasta kaunis ja juhlava hääjuhlaa varten. Olen usein sanonutkin, että less is more, kun puhutaan somistuskokonaisuuksista. Aina ei vieraspöytien tarvi olla täynnä erilaista pientä hilpetööriä ja koristetta, jotta saadaan aikaan juhlava ja elegantti tunnelma. Pikemminkin ne saavutetaan sillä, että keskitytään muutakaan olennaiseen elementtiin, ja niiden näyttävään ja tyylikkääseen toteututukseen. Onni-hääpaketti onkin silloin juuri oikea ratkaisu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com