Ihanuus-hääpaketin sisältö

Ihanuus-hääpaketin sisältö

Hääsuunnittelija palkataan usein siksi, että hääpari toivoo kauniita somisteita juhlapaikkaan, mutta oma osaaminen/kiinnostus/aika ei riitä siihen. Joskus on myös niin, että kaikki nämä onnistuisivat, mutta hääpari arvostaa helppoutta ja ammattilaisen näkemystä. Pari ymmärtää, että suunnittelijan avulla he voivat helpottaa häästressiään ja voivat luottaa, että joku muu vastaa tilaisuuden jouhevasta kulusta ja tyylikkäästä ilmeestä heidän puolestaan.

Ihanuus-hääpaketissa hääpari saa apua somistusten ja yhtenäisen ilmeen suunnitteluun, hääsuunnittelijan avun ja tuen sekä kolme(3) näyttävää somistuskokonaisuutta juhlatilaan. Nämä kolme kokonaisuutta suunnitellaan hääparin kanssa yhdessä.

Mitä somistuskokonaisuus tarkoittaa? Esimerkkinä voisivat olla supersuositut tuolihuput! Tulihupuilla saa saliin yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen, ja samalla piilotettua rumat tai eripari olevat tuolit.

yhtenä somistuskokonaisuutena tuolihuput tarkoittaa sitä, että meidän somistustiimi huputtaa juhlasalin valkoisilla spandex-hupuilla ja häiden jälkeen purkaa huput. Hääparin ei tarvi tehdä tämän asian eteen mitään. Tällä kokonaisuudella on saatu juhlasalin ilme klassisen kauniiksi ja juhlavammaksi.

Ihanuus-hääpakettiin kuuluu lisäksi kaksi muuta kokonaisuutta. Useiten tähän on valittu karkkikärry-paketti sekä vieraspöytin somistus. Pöytien somistus-kokonaisuudessa vieraiden pöytiin suunnitellaan esimerkiksi aidot kukka-asetelmat ja viherköynnös kiemurtelemaan pöydän keskellä. Tähän pakettiin kuuluu myös tuikut ja katelautaset. Hääparin pöytä somistetaan näyttävimmäksi.

Näihin kolmeen kokonaisuuteen räätälöidään aina hääparin tarpeenmukaiset kokonaisuudet. Käymme läpi juhlatilan, juhlakulkua ja hääparin toiveita juhlapäivälle ja juhlan kululle. Keskustelun lomassa käy selkeästi ilmi, mitkä osa-alueet ovat tärkeitä parille ja mihin toivotaan somistusapua.

Ihanuus-paketin valitessaan hääpari saa jo erinomaisen tuen suunnitteluun ja hääsomistuksiin.

He voivat luottaa, että ammattilaistiimimme hoitaa osuutensa tyylikkäästi, tehokkaasti ja huikealla visuaalisella silmällä.

Photography Niko Kurvinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com