viulisti häihin

Vihkitilaisuus ansaitsee arvoisensa musiikin! On erittäin tyylikästä ja tunnelmallista, kun viulisti soittaa musiikkia jo vieraiden saapuessa virittäen tunnelman jo alusta alkaen.

Tämä on mahdollista toteuttaa tämä sekä kirkossa, että juhlapaikalla toteutettavassa vihkitilaisuudessa. Viulisti tai pianisti sopii erinomaisesti myös cocktailtilaisuuden tai ruokailun ajaksi taustamusiikiksi.

Ystäväni Saila tarjoaa erittäin tasokasta piano- ja viulumusiikkia häätilaisuuksiin. Olen aina tiennyt, että hän on lahjakas muusikko ja opiskellut vuosikausia musiikin lehtoriksi ja maisteriksi, mutta vasta viime aikoina olen päässyt kuulemaan hänen soittoaan. Erityisesti häämessuilla valkeni hänen huikea ammattitaitonsa, monipuolisuutensa ja kyky soittaa jos jonkinmoista soitinta. Näin se vaan joskus ottaa aikaa, että ymmärtää ystävänsä ammatin ja ammattitaidon! Sailalla on myös laaja muusikkojen yhteistyöverkosto, josta saa kaverin mukaan hääkeikalle, eli mukaan lähtee 2-3 muusikkoa muun muassa viulun, sellon, pianon tai vaikka haitarin kera.

ARVONTA

Sailalla on muuten käynnissä huikea arvonta, jossa voi voittaa hänet soittamaan viulua vihkitilaisuuteen Varsinais-Suomessa. Nyt kannattaa ehdottomasti kurkata Sailan sivut, osallistua arvontaan ja tämä on myös merkki kesän morsiamille lähteä pohtimaan vihkitilaisuuden musiikkia! Sailan sivuilta löytyy myös kaksi erittäin kattavaa soittolistaa, pianolle ja viululle. Erityisesti pianokappaleet voisivat sopia myös kanttorille esiteltäviksi.

Nyt kannattaa käydä siis Sailan instagramissa ja osallistua huikeaan arvontaan. Voit voittaa huippumuusikon häiden vihkimusiikista vastaamaan!

https://sailastrikwerda.wordpress.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com