Yrittäjien gaala

Yrittäjä sanana on jotenkin harhaanjohtavat. Pikemminkin pitäisi käyttää sanoaja onnistuja, toteuttaja, TEKIJÄ!

Kuulun itse Lempäälän yrittäjäyhdistyksen hallitukseen jo kolmatta vuotta. Koen todella tärkeäksi olla osa yhteisöä ja sen tarjoamaan vertaistukea erityisesti yksityisyrittäjälle. Yrittäminen on usein haastavaa ja yksinäistä puuhaa. Niinpä kaikki yrittäjäkaverit ovat tervetulleita.

Lempäälän yrittäjät on poikkeuksellisen aktiivinen ja innokas porukka. Meille on rakentunut parisen vuotta sitten Lempäälä-talon yhteyteen Ideakeskus, johon on keskitetty nimenomaan yrittäjien toimintaa ja toimistoja. Samaisessa paikassa järjestetään Yrittäjille ilmainen aamukahvitilaisuus perjantaisin klo 08:30-10:00. Kahveilla vaihdamme kuulumisia, kahvittelemme ja joskus meillä on myös puhujia paikalla.

Näiden lisäksi vuoden kohokohdaksi on muodostunut jo useamman vuoden Y-gaala, eli Lempäälän yrittäjien vuosigaala. Gaalassa palkitaan vuoden yrittäjä ja vuoden pienyrittäjä. Jaetaan yrittäjäristejä ja onnitellaan merkkipäiväänsä juhlistavia jäseniä. Gaalassa on juhlaillallinen, tanssia ja iloista tunnelmaa yön pikkutunneille asti.

Tänä vuonna päätimme toteuttaa ennennäkemättömän gaalan oman kylän kauppakeskuksessa: Ideaparkissa. Ideaparkin sisällä on Classicin kotikenttä Bläk Boks-alueella ja puitteet ovatkin viimeistä huutoa. Äänet, valot ja fasiliteetit luovat huikean mahdollisuuden erilaisille konserteille, yritysjuhlille ja juurikin gaaloille.

Toimi tapahtumatuottajana Y-gaalassa ja sain vastuulleni käytännössä koko tilaisuuden ideoinnin, toteutuksen ja ohjauksen. En ole aiemmin vastannut näin isosta koneistosta, mutta koin sen olevan aivan minun juttuni! Suunnitteluvaihe kesti puolisen vuotta ja juhlaviikonloppu oli raskas ja hyvin työläs, mutta oli sen väärtti. Oli upea huomata, kuinka useat lempääläiset yritykset tekivät saumatonta yhteistyötä yhteisen gaalan eteen.

GAALAILTA

Aloitimme gaalan Gli-etkoloungessa, joka toteutettiin C-loungessa Ideaparkissa. Kyse on Classicin VIP-loungetilasta, johon mahtui 50 vierasta nauttimaan lasin kuplivaa ja aloittamaan gaalailta vapaalla seurustelulla muiden vieraiden kanssa.

Klo 18 aloitimme gaalan salin puolella. Gaalassa puheiden ja palkitsemisten jälkeen siirryttiin musiikin ja vapaamman ohjelman puoleen, josta vastasi Jerkka Virtanen group. Tarjolla oli uusimpia hittejä ja suomalaisia klassikoita. Tanssijoita riitti tanssilattialla pikkutunneille asti. Tunnelma oli katossa aivan loppuun asti!

Suuret kiitokset Lempäälän yrittäjille, kunnalle ja kehitykselle!

Kiitos yhteistyöstä Ideapark Lempäälä, Bläk Boks, Classic, 4catering, OmaSP, Tredu ja Ahlman Edu.

Valoista äänistä ja tekniikasta vastasivat Kilosone event services ja Striimus.

Valokuvaajamme oli Saskia @framesbysaskiia

Turvallisuudestamme vastasi Lempäälän Turvapalvelu.

Upeat juontajamme olivat Sirkku Pelkonen ja Kristian Lella.

Lämpimät onnittelut voittajille: Vuoden pienyrittäjä StudioBaila ja Vuoden yrittäjä Liikuntaparkki.

Lisää Y-gaalasta löytyy Business Lempäälän artikkelista:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com