Tuolihuput – turhia höpötyksiä vai tarpeellinen lisä somistukseen?

Tuolihuput – turhia höpötyksiä vai tarpeellinen lisä somistukseen?

Tiesitkö mitä tuolihuput ovat, tai oletko jopa joskus vuokrannut sellaiset omiin juhliisi?

Tuolihuput saavat juhlasaliin todella kauniin, harmonisen ja tyylikkään ilmeen. Vaalea sävymaailma tuo tyylikkyyttä ja harmonista värimaailmaa, joten suurimmalle osalle asiakkaistani suosittelen huppuja. Jos kuitenkin on niin, että juhlasalissa on todella kauniit kalusteet jo omasta takaa, turhaa niitä peittää.

Usein kuitenkin on niin, että sali on itsessään kaunis, tai somistukseen käytetään paljon rahaa ja vaivaa, on sääli, jos tuolit olisivat ihan eri maailmaa.

Juhlakirsikka vuokraa valkoisia spandextuolihuppuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin, jolloin asiakas voi hakea tuolihuput studioltani ja somistaa juhlatilan omatoimisesti. Huput palautetaan pesemättöminä ja viikkamaattomina studiolle. Tämä vuokratuote on 2€/huppu.

Huputtamisessa kestää todella kauan, jos sitä ei ole aiemmin tehty. Keskimäärin yhden tuolihupun asentamisessa kestää pari minuuttia. Kun juhliin on tulossa kaksisataa vierasta, huputtamisessa vierähtää useampi tunti väkisinkin. Ja tänä aikana olisi monta muutakin tehtävää, joita hääpari hääseurueineen olisi voinut tehdä. Siitä syystä olen luonut Tuolihuput all inclusive-palvelupaketin, jonka avulla aikaa vapautuu muihin järjestelyihin.

All inclusive-paketissa asiakas ottaa meidän somistustiimin somistamaan juhlatilan tuolihupuilla. Silloin varmastan etukäteen, että juhlatilan tuoleissa on neljä erillistä jalkaa eikä niissä ole käsinojia. Huput sopivat suurimpaan osaa tuoleista, joten melkein voi sanoa, että saamme somistettua tuolin kuin tuolin. Tiimimme on tehnyt somistuskeikkoja lukuisia kertoja, joten olemme nopeita ja tehokkaita, kun saavumme paikalle. Sadanhengen juhlasali huputetaan helposti alle tunnissa.

Ja jos asiakas haluaa päästä helpommalla, all-inclusive-paketti on juuri oikea valinta! Tämän palvelun hinta on 6€/tuoli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com