PHONEBOOTH -HULLUTUKSIA


Tilasin lempääläiseltä Puutyö Ruokoselta minun suunnitelmien mukaisen, pinkin puhelinkopin! What ja why?

Jose mietti kyllä jonkun aikaa, että onkohan tässä projektissa mitään järkeä. Projekti osoittautui haastavammaksi, kun minä olin etukäteen ajatellut ja Jose osasi arvata sen jo ennakkoon. Pyysin vain, että tehkää minulle pinkki puhelinkoppi, noin kaksi metriä korkea ja sillä sipuli. Haen sen sitten valmiina pois.

Kun ammattilaispuuseppä lähtee pohtimaan asiaa, hän pohtii ensin, että kaikki seinät täytyy olla aidoista ovista. Puhelimen johto tarvii putket takaseinään näkymättömiin ja samoin katon valaisin kaipaa tilaa ja johdotuksille mahdollisuuden. Ikkunat ovat kirkasta pleksiä (turvallisuussyistä) ja näin koppi on myös kevyempi kantaa. Mutta ei tämä mikään kevyt kokonaisuus ole. Tätä tarvitsee kaksi miestä kantamaan ja kopin kahden ja puolen metrin korkeus aiheuttaa sen, että tätä ei ihan mihin autoon vaan laitetakaan kyytiin. Tästä syystä tarjoammekin nyt aina kuljetuksen kopille ja hääparejen ei tarvi huolia kuljetuksista koskaan.
Maalin sävytyksessä kävi pieni virhe, ja minun pinkistä kopista tuli laventelinsävyinen. Tai yksi vaihtoehto on myös se, että olen ilmoittanut puusepälle väärän koodin.

Aluksi olin tosi harmissani, etten saanut pinkkiä koppia, vaikka puhelinkoppi itsessään teki valtavan vaikutuksen minuun. Pian kuitenkin lämpenin väriin, ja nyt en vaihtaisi sitä mistään hinnasta.

Pinkkejä koppeja saa valmiina Kiinasta tilattuna, mutta laventelinsävyisiä koppeja, joissa seinässä menee putket johdoille ja kattovalaisimelle, ei niin vaan löydä markkinoilta.
Toki myös nämä Kiinakopiot eivät sisällä ikkunassa mitään pleksiä, ja ovat huomattavasti kevyempää tekoa. Eikä niissä ole FefeFonen puhelinten mittojen mukaan tehtyä pöytätasoa.

Tästä tuli siis ainutlaatuinen, upea kokonaisuus, enkä vaihtaisi mitään siitä!!!

Puhelinkoppia voi käyttää pussauskoppina, äänivieraskirjalle, pöytäkarttana (ikkunaruutuihin voi laittaa pöytäkunnittain vieraiden nimet) ja kuvaustaustana. Keksitkö sinä lisää käyttötarkoituksia sille?

PHOTOSHOOT

Toteutimme upean tiimin kanssa näyttävät inspiraatiokuvaukset Walleniuksen Wapriikissa, josta saimme upean kattauksen kauniita kuvia. Minäkin ehdin loppuvaiheessa kameran eteen.  Upea kuvaajamme oli Enna Palonen, Ennagraphystä. Mitä karkkeja hän meille tarjoileekaan kuvillaan!

Mallina meillä kuvauksissa on kuvan kaunis Pia, joka on todellinen monilahjakkuus. Sen lisäksi, että hän pukeutuu pinkkiin Sinkkuelämää -mekkoon kasuaalin rennosti ja rokkaa se päällä, hän muun muassa toimii meidän yhtenä hääsuunnittelijana. 24-kesällä nähdään taas Piaa tosi toimissa, kun hän toimii useamman hääjuhlan hääpäivän koordinaattorina.

TARJOUS KESÄLLE 2024!

Nyt tätä kaunista kokonaisuutta saa vuokrata Juhlakirsikan kautta. Tuomme juhlapaikalle puhelinkopin ja Fefefonen äänivieraskirjan ja asennamme sen valmiiksi juhlia varten. Juhlien jälkeen puramme kokonaisuuden ja kuljetamme sen pois ja saatte myöhemmin ääniviesteistä yhtenäisen ääninauhan Fefefonelta muistoksi. 
Phonebooth on ainutlaatuinen puhelinkoppi, jonka sydämessä sykkii Fefefonen elegantti äänivieraskirjapuhelin – tallentaen jokaisen onnentoivotuksen ja tarinan. 

Vuokraamalla Phoneboothin voit tuoda juhliisi tilan, jossa äänet heräävät eloon ja muistot saavat syvemmän merkityksen. Enemmän kuin koriste, Phonebooth on kokonaisvaltainen elämys!

Jos haluat omiin juhliin puhelinkopin ja äänivieraskirjan All inclusive-pakettina, saat sen 790€ Pirkanmaalla (muualle puhelinkoppi & puhelin toimitettuna ja purettuna lisätään hintaan matkakulut). Kysy lisää juhlakirsikka@juhlakirsikka.fi

YHTEISTYÖSSÄ:

Valokuvaaja: Ennagraphy

Koordinointi, stailaus, kukat ja puhelinkoppi: Juhlakirsikka 

MUAH: MakeupPark Lilli

Korvikset: Lovexlove

Mekko: Irina Rogusina

Puhelin: @fefefone.fi

Paikka: Walleniuksen Wapriikki

Mallit: Pia Hopeavuori

Puuseppä (puhelinkoppi): Puutyö Ruokonen

Jätä kommentti

Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Lue lisää