Usein kysyttyä


Paljon hääsuunittelu maksaa?

Hääsuunnittelija auttaa hääparia tilaisuuden suunnittelussa sekä somistuksessa. Suunnittelemme aikataulun, budjetin, kukat, somisteet sekä yhteistyön muiden toimijoiden kanssa. Jokainen tilaisuus on omanlaisensa, joten jokaisessa on erilainen kokonaisuus.


Saako teiltä vain vuokratuotteita, jos haluan itse somistaa juhlani?

Ehdottomasti! Halusit sitten juhliisi vihkikaaren, karkkikärryn tai vaikka kuvausnurkkauksen, Juhlakirsikalta löytyy jos jonkinmoista somistetta juhlaan kun juhlaan.

Jos haluat somistaa omat juhlat, valitse haluamasi vuokratuotteet tai kysy niistä lisää minulta, niin autan sinua valitsemaan oikeat somisteet juuri teidän tilaisuuteen.


Mitä hääsuunnittelija tekee?

Hääsuunnittelija auttaa hääparia tilaisuuden suunnittelussa sekä somistuksessa. Suunnittelemme aikataulun, budjetin, kukat, somisteet sekä yhteistyön muiden toimijoiden kanssa. Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, joten jokaisessa tilaisuudessa on omanlainen kokonaisuutensa. Tästä syystä suunnitelma tehdään mahdollisimman tarkkaan ja sen työstäminen aloitetaan mahdollisimman ajoissa.


Paljon tuolihuput maksavat?

Tuolihuput maksavat 2€/kpl vuokratuotteena noudettuna. Toisena vaihtoehtona on tiimimme totetuttama somistus, jossa somistamme tuolihuput (ja mahdolliset rusetit) ja puramme somisteet tilaisuuden jälkeen. Hinta on 6€/tuoli. (Pirkanmaalla).


Toteutatko muitakin juhlia?

Kyllä, toteutamme kaikenlaisia tilaisuuksia häistä hautajaisiin, vauvajuhlista synttäreihin. Ja lisäksi erilaisia yritystilaisuuksia.


Mikä studion osoite on?

Ruusutie 11, Lempäälä