Referenssit

”Kiitos vielä, ilta sujui odotusten mukaan ja ruoka oli oikein maittavaa! Ystävät olivat niin yllättyneitä, kun eivät etukäteen tienneet teidän tulosta. Kiitos vielä tosi paljon!!

-Miia

”Kiitos superhienoista ja tyylikkäistä lastensynttäreistä! Saamamme apu juhlapäivänä helpotti päiväämme suuresti, ja upeat koristelut viireineen ja tuolihuppuineen kruunasivat kaiken!”

-Sonja

”Suuret kiitokset näyttävistä somisteista tärkeänä päivänä. Kiitos Miculle loistavasta palvelusta, ajastasi ja siitä, että autoit tekemään meidän juhlapäivästä unohtumattoman!”

-Iina

”Iso kiitos juhlajärjestelyistä! Oli mahtavaa, kun ei itse tarvinnut kysellä kakkutarjouksia eikä puhallella ilmapalloja lastemme yhteisjuhlaan. Hienosti saatiin myös kaksiosainen teema sommiteltua yhteen. Juhlien puitteet olivat juuri sellaiset kuin toivoimme.”

-Maiju

”Haluan kiittää saamastani avusta ja suunnittelusta järjestettäessäni nimipäiväjuhlat joulukuussa 2017. Pöytäkoristeet ja kukka-asetelmat olivat erittäin onnistuneet, unohtamatta superhienoja tuolihuppuja sinisin rusetein. Vieraat olivatkin jo pöydän nähdessään aivan haltioissaan. Saimme nauttia herkullisen lounaan jälkiruokineen ja samalla ihastella kaunista kattausta. En todellakaan olisi itse saanut sellaista juhlatunnelmaa aikaisiksi. Haluankin kiittää hyvästä palvelusta ja osaavista neuvoista ruokalistaa suunnitellessa.”

-Seija

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close