PALVELUT

Onko sinulla tulossa häät, merkkipäivä tai ehkä ylioppilasjuhlat, mutta et tiedä mistä aloittaa? Hää- ja juhlasuunnittelijan avulla hoituvat somisteet, tarjoilut ja muuta käytännönjärjestelyt, jotta sinä voit keskittyä juhlaan! Tehdään yhdessä juhlistasi unohtumattomat. Palveluni on kirsikka juhliesi kakussa!

Hää- ja juhlasuunnittelu

Juhlakirsikka tarjoaa ammattilaisen suunnitteleman aikataulutuksen, budjetoinnin, somistukset ja vuokratuotteita hääparin tärkeimpään päivään. Suunnittelemme yhdessä visuaalisen kokonaisuuden, joka nivoo yhteen tyylikkäästi ja näyttävästi tunnelman ja tilaisuuden. Hääsuunnittelijan avulla juhlapäivä sujuu huolettomasti ja antaa hääparille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen, eli toisiinsa, vieraisiinsa ja juhlatunnelmaan.

Meillä on myös kattava somistevuokraamo, josta voit vuokrata haluamasi somisteet juhliisi. Somisteet noudetaan ja palautetaan Juhlakirsikan studiolle, osoitteeseen ruusutie 11, Lempäälä. Kuljetamme vuokratuotteet juhlapaikalle lisäkorvausta vastaan. Vuokratuotteista voit lukea lisää täältä.

Yritysjuhlat

Haluatko tehdä vaikutuksen yhteistyökumppaneihin tai asiakkaisiin, juhlistaa merkkipäivää tai jotakin saavutusta työntekijöideksi kanssa? Jätä käytännönjärjestelyt meidän huoleksemme ja nauti tilaisuudesta yhdessä vieraidesi kanssa. Toteutamme näyttävät yritysjuhlat ammattitaidolla ja vakaalla otteella.

On kyseessä sitten neuvottelu, kokous tai juhlatilaisuus isommalla porukalla, juhlatiimimme räätälöi tilaisuuden toiveidenne mukaan. Lisäksi voimme halutessanne järjestää tilaisuuden tarjoilut ja vaikka esimerkiksi baarin, jossa vieraat voivat nauttia virvokkeita. Juomat voidaan suuunnitella esimerkiksi yrityksen sävyissä tai ne voidaan nimetä osuvasti.

Teemajuhlat

On teillä tulossa lapsen synttärit, babyshowerit tai täytätkö itse vuosia? Sankari saa valita teeman, ja lähden sen mukaan toteuttamaan somistuksen, tarjoilut sekä suunnittelemaan esiintyjät. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnitellaan fantasiajuhlia!

Tiimiltämme onnistuu toteuttaa myös muun muassa muistotilaisuudet ja erojuhlat. Räätälöin palvelun juuri nimenomaisen tilaisuuden mukaan ja keskustelemme tilaisuuden luonteesta ja luon suunnitelman keskustelumme pohjalta.