Skumppatorni

Skumppatorni -mikä ihana ohjelmanumero häihin ja muihin juhliin!

Skumppatornin yksinkertainen idea on tarjoilla kauniista coupe-laseista kuplivaa juomaa vieraille. Usein tämä sopii alkumaljaksi tai ohjelmanumeroksi kakkukahvien yhteyteen.

Skumppatornin rakentamisessa täytyy vain olla tarkkana. Torni kootaan aina puuvillahaskat kädessä, ettei laseihin tule sormenjälkiä, huomioiden hygieniapuoli.

Torni alkaa rakentumaan alhaalta alkaen esimerkiksi 6 * 6 kuviosta. Seuraavaan kerrokseen tulee laseja 5 * 5 ja niin edelleen. Lasien täytyy olla aivan viivottimensuorassa, ja reunojen pitää koskea toisiinsa, jotta juoma valuu tasaisesti lasin jalkaa pitkin alla olevaan lasiin.

Ylimmässä kerroksessa on yksi lasi, johon samppanja kaadetaan. Kaataessa kannattaa ehdottomasti olla henkilökuntaa apuna, sillä torniin uppoaa yllättävän monta pulloa ja seuraava pullo kannattaa olla käsillä heti edellisen loputtua. Lasit ovat kaadon jälkeen tahmaiset, joten siinäkin kannattaa olla apuja tarjoilemassa laseja, drinkkiservetin kera.

Skumppatorniin juoman kaataminen on mukavaa ja tästä hetkestä saa upeita kuvia. Useat hääparit haluavat käyttää tässä magnum-pulloja, joka nopeuttaa kaatamista. Ohjelmanumeroon menee 15-30 minuuttia, riippuen siitä, kuinka isosta tornista kyse on ja monelle vieraalle laseja jaetaan. Voi mikä ihana tunnelma!

Kuvaaja: @uulacreative

Koordinointi, stailaus ja kukat: @juhlakirsikka   

Juomat: @mahlaforest

MUAH: @makeupparklilli

Korut: @kultaseppatarkkanen

Asut: @lavem.haapuvut.tampere

Herkut: @royalbakerylempaala

Paperituotteet: @pastelligrafia

Paikka: @ahlmanedu

Mallit: @pia.hopeavirta @jenna.erika @niilo.valtti @karim.kazza

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s